Body Mind Release Therapie

Wanneer loslaten de eerste stap is naar een gelukkig leven en een positief zelfbeeld. Plan kosteloos een kennismakingsgesprek in.

Body Mind Release Therapie

Wanneer loslaten de eerste stap is naar een gelukkig leven en een positief zelfbeeld. Plan kosteloos een kennismakingsgesprek in.

De ballast die jij (mee) draagt bepaalt hoe je je voelt, denkt, handelt, reageert en welke keuzes je maakt. Je beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten kleuren de bril waarmee jij naar jezelf, en naar anderen kijkt. Je neemt de energie van anderen over en verliest daarbij jezelf uit het oog.

Als je veel hebt meegemaakt, dan bepaalt dat vaak veel later nog hoe je leeft en welke keuzes je maakt. Om écht te kunnen kiezen voor het leven dat jij wilt, is het nodig om eerst los te komen van trauma(s) en negatieve ervaringen.

De Body Mind Release therapie is erop gericht om de innerlijke oorzaak van je levensklachten aan te pakken. De methode helpt je in acht weken om los te komen van beperkende gevoelens en angsten die je ontwikkeling en geluk in de weg staan. We richten ons op het terughalen van je verloren positieve gevoelens en onderzoeken waar jij energie van krijgt. Met die kennis leer je kiezen voor wat bij jou past.

Body Mind Release is doeltreffend, snel en blijvend.

In acht weken leer je om negatieve ervaringen los te laten. Je hebt weer levensenergie, rust, vitaliteit, vreugde en staat krachtig en zelfverzekerd in het leven.

Geschikt voor jou?

  • Wil je trauma(s) verwerken en helen?

  • Wil je loskomen van beperkende overtuigingen en angsten?

  • Wil je groeien in zelfvertrouwen?

Tijdens de therapiesessies bij Sakina, heb ik altijd het gevoel gehad dat ik er mocht zijn. En dat ik gezien werd. Door haar krachtige en positieve houding bleef ik gemotiveerd, om naar een betere versie van mijzelf toe te werken. Door de Body Mind Release Therapie ervaar ik meer grip en rust. En ben ik meer in contact met mijn omgeving en dierbaren. Ik ben krachtiger, en ben Sakina onwijs dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.

Kim Flücht

Wat ik het prettigst vind aan Sakina’s hulp is het feit dat zij vrij snel de diepte in duikt om zo snel mogelijk tot de kern van de problemen te komen. Geen ellenlange sessies waar alleen maar over gevoelens werd gepraat maar haar aanpak is juist heel praktisch en ‘hands-on’. In mijn ogen is ook `Sakina’s bereidheid om ook zorg tussen en na de sessies te verlenen, maakt het wat haar differentieert van andere therapeuten. Verder door haar expertise, inzichten, empathisch vermogen, geduld en positiviteit keek ik uit naar elke sessie. Het belangrijkste wat ik van Sakina heb mogen leren hoe ik het zelf kan doen in de toekomst – een therapeute zijn voor mezelf.

Abidah

De therapiesessies bij Sakina hebben mij ontzettend goed geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling en in mijn helingsproces.  Ik heb geleerd hoe om te gaan met mijn emoties, inzichten gekregen in mijn patronen en gedragingen. Door de sessies leef ik meer vanuit mijn gezonde stuk. Ik voel me compleet en kan mijn emoties beter reguleren. Ik ben enorm gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling en dankzij Sakina leer ik nog elke dag over hoe ik als mens in elkaar zit. Ik kan nu eindelijk zeggen dat ik kan kiezen voor mezelf.

Ahlam

Zet de eerste stap

Plan kosteloos een kennismakingsgesprek in.

Maak een afspraak