Therapie

Voor vrouwen die willen groeien in zelfvertrouwen en vrijheid. Plan kosteloos een kennismakingsgesprek in.

Therapie

Voor vrouwen die willen groeien in zelfvertrouwen en vrijheid. Plan kosteloos een kennismakingsgesprek in.

Jarenlang ging je mee met de flow. Je leerde jezelf patronen aan om te overleven. Maar je merkt dat dit nu niet meer werkt. Je loopt vast, je bent ongelukkig. Dit moet anders!

Patronen zijn moeilijk om te doorbreken omdat ze veilig voelen. Stap je uit die veiligheid dan ben je kwetsbaar en onzeker. En daar is moed voor nodig. Je moet jezelf vragen stellen en eerlijk zijn tegen jezelf. Weet jij bijvoorbeeld wie je bent achter het masker en achter de pijn?

Een kennismakingsgesprek is de eerste stap van die zoektocht. Ik realiseer me heel goed dat het een spannende stap is. Daarom geef ik je in mijn therapieën heel veel houvast. Ik ondersteun je met een concreet stappenplan om de regie terug te krijgen over je leven.

Stappen die we kunnen zetten zijn: oude patronen doorbreken, trauma(s) helen, loslaten van beperkende gevoelens en overtuigingen. En we richten ons op het positieve: het terughalen van positieve gevoelens en achterhalen wie jij bent en wat jij wilt. Door uit je comfortzone te stappen groei je als mens en dat maakt de weg vrij voor een gezond, gelukkig en succesvol leven.

Misschien heb je zelf al een idee welke therapie het meest geschikt is voor jou. Anders bespreken we dit in het kennismakingsgesprek. Loop je vooral vast in je werk? Bespreek de mogelijkheden van therapie en de vergoeding ervan dan ook met je werkgever.

Body Mind Release Therapie

Kom los van negatieve ervaringen en trauma’s die je beperken in je ontwikkeling en je geluk in de weg staan.

Lees meer

Systeemtherapie

Krijg inzicht in patronen, relaties en dynamieken. Leer jezelf kennen en ontdek met welke stappen je de regie pakt.

Lees meer

Codependentie & Innerlijk kind

Leer jezelf beter kennen én begrijpen door in contact te komen met wie je was als kind.

Lees meer

Zet de eerste stap

Plan kosteloos een kennismakingsgesprek in.

Maak een afspraak