Systeemtherapie

Wanneer je de regie terug wilt over je leven en autonoom wilt zijn. Plan kosteloos een kennismakingsgesprek in.

Systeemtherapie

Wanneer je de regie terug wilt over je leven en autonoom wilt zijn. Plan kosteloos een kennismakingsgesprek in.

Als mens hebben we verschillende rollen. Zo ben je bijvoorbeeld echtgenote, collega, moeder en hartsvriendin. Maar heb je binnen die rollen ruimte om jezelf te zijn? Écht jezelf? Waar ligt jouw kracht, jouw geluk, jouw vrijheid?

Ieder mens is een bouwsteen van een groter geheel. Dat is de theorie achter systeemtherapie. Als individu word je geboren in een systeem. Je groeit op en neemt de normen en waarden die je leert mee in je dagelijks leven. Zo krijgen we allemaal onbewuste overtuigingen en gedragingen mee vanuit ons familiesysteem.

De therapie is erop gericht om terug te gaan naar de basis. Tijdens de therapie is er veel aandacht voor de onderlinge interactiepatronen en de verbetering hiervan. Ik werk er samen met jou naar toe dat je weet wie je bent en wat je wilt, zodat je betere keuzes kunt maken in relaties.

Systeemtherapie geeft inzicht in dynamieken en patronen.

In mijn praktijk maak ik gebruik van systeemopstellingen. Afhankelijk van jouw vraag, thema of verlangen, werken we met een tafelopstelling of met vloerankers.

Geschikt voor jou?

  • Wil je leren omgaan met je emoties?

  • Wil je inzicht in jouw ongezonde relaties, patronen en dynamieken?

  • Wil je de regie pakken en jezelf zijn?

Tijdens de therapiesessies bij Sakina, heb ik altijd het gevoel gehad dat ik er mocht zijn. En dat ik gezien werd. Door haar krachtige en positieve houding bleef ik gemotiveerd, om naar een betere versie van mijzelf toe te werken. Door de Body Mind Release Therapie ervaar ik meer grip en rust. En ben ik meer in contact met mijn omgeving en dierbaren. Ik ben krachtiger, en ben Sakina onwijs dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.

Kim Flücht

Wat ik het prettigst vind aan Sakina’s hulp is het feit dat zij vrij snel de diepte in duikt om zo snel mogelijk tot de kern van de problemen te komen. Geen ellenlange sessies waar alleen maar over gevoelens werd gepraat maar haar aanpak is juist heel praktisch en ‘hands-on’. In mijn ogen is ook `Sakina’s bereidheid om ook zorg tussen en na de sessies te verlenen, maakt het wat haar differentieert van andere therapeuten. Verder door haar expertise, inzichten, empathisch vermogen, geduld en positiviteit keek ik uit naar elke sessie. Het belangrijkste wat ik van Sakina heb mogen leren hoe ik het zelf kan doen in de toekomst – een therapeute zijn voor mezelf.

Abidah

De therapiesessies bij Sakina hebben mij ontzettend goed geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling en in mijn helingsproces.  Ik heb geleerd hoe om te gaan met mijn emoties, inzichten gekregen in mijn patronen en gedragingen. Door de sessies leef ik meer vanuit mijn gezonde stuk. Ik voel me compleet en kan mijn emoties beter reguleren. Ik ben enorm gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling en dankzij Sakina leer ik nog elke dag over hoe ik als mens in elkaar zit. Ik kan nu eindelijk zeggen dat ik kan kiezen voor mezelf.

Ahlam

Zet de eerste stap

Plan kosteloos een kennismakingsgesprek in.

Maak een afspraak